2018-07-16 - Hot Summer i Farsø

2018-07-16 – Hot Summer i Farsø

Hot Summer for tredje gang blev en stor succes igen med meget stor deltagelse fra klubben med både biler, Nimbus og 50cc, men ikke fra MC afdelingen, da der kun var 1 stk. Vi var 41 biler, 16 Nimbus, 12 50cc og ca. 100 spisende personer. Vi kunne have været flere, hvis folk kunne komme ud busken, og få sig tilmeldt noget før. Jeg måtte ned at bede om flere spisebilleter 2 gange i weekenden, og det er jo lidt for dårligt, når sidste frist for tilmelding var torsdag. Jeg måtte sige nej til ca. 10 personer, der først kom om mandagen. Vi havde en rigtig god aften med mange tilskurere, og god mad i form af helstegt pattegris og tilbehør og en HOT SUMMER. Jeg havde en fornemmelse af, at folk hyggede sig, hvilket også fremgår af billederne. Jeg siger mange tusinde tak for den flotte deltagelse, og håber at I hyggede jer, for det gjorde vi. Det var næsten som et stort træf.

Jan Mathiasen