2018-07-11 - Køretur til Daugbjerg

2018-07-11 – Køretur til Daugbjerg

17 biler og 31 personer havde fundet vej til Go’On i Virksund til en aftenkøretur til Daugbjerg Minilandsby, som Dorthe, Lone og Lasse havde arrangeret. Vi kørte en fantastisk smuk tur over Hald, Højslev Kloster, Nr. Søby, Stoholm og til Daugbjerg gennem et flot landskab og med et rigtig godt vejr. Daugbjerg Minilandsby er en nøjagtig kopi af landsbyen, som den så ud før en storbrand i 1791. Den kommer til at omfatte ca. 20 gårde, 10 småhuse, 1 kirke, vandmølle og det kongelige kalkbrænderi. I alt ca. 150 bygninger, alle i skala 1:10. Det er et meget flot og veludført arbejde, der er lavet, alt af ene frivillige, som hygger sig med det. Det er virkelig et besøg værd. Efter at have studeret byen, sad vi på deres terrasse og nød vores medbragte kaffe og lækre kager, som Dorthe og Lone havde bagt. Alle hyggede sig i den lune aften, og snakken gik som sædvanlig livlig. Ca. kl. 21:30 var det tid at bryde op efter en rigtig hyggelig aften.

Stor tak til Dorthe, Lone og Lasse.

Leif og Margit