2018-06-13 - Classic køretur til Fussingø

2018-06-13 – Classic køretur til Fussingø

Vi skulle mødes ved Torben kl 19. Bjarne opdagede, at der var mere en end by, der hedder noget med Onsild, men vi fik da samling på tropperne, og så kunne turen starte. Dog skulle der lige kikkes lidt til en Morris Minor, som ikke helt ville, som den skulle. Det viste sig, fortalte Aksel senere på facebook, at når bilen bliver varm, så er der en fjeder, der kortslutter, så nu har den fået et buk, og bilen er rullende. Vi kørte gennem Handest, og hvor er det altså bare en flot syn, når der kommer sådan en række biler kørende. Vi var vist 27, der kunne finde tid til at tage af sted sådan en onsdag aften. Vi kørte gennem Fårup og Nørbæk og lige pludselig ramte vi landevejen mellem Viborg og Randers. Den skulle vi krydse, og alle kom fint med over.

Resten af historien kan læses i klubladet.

Dorthe Linneman Filskov