2018-06-06 - 50cc Knallerttur fra Gedsted

2018-06-06 – 50cc Knallerttur fra Gedsted

Uro i garagen.
Louis har to gange været i Sverige på maxien. Det er jo gået over al forventning, og alligevel køber han en mere – et nummer større. Den gamle Puch bliver der godt nok nusset om, men mest den nye tilflytter. Den trænger måske også mere til det, men den lille Puch føler sig overset. Vi snakkede om problemet, og blev enige om, at jeg kunne låne Maxien, når den anden skulle testes, så begge to kom med. Da Louis stod i garagen, og meldte os til, til denne tur, skete der et eller andet – noget positivt. Jeg tror personligt, de (knallerterne!) også glædede sig, som Louis gjorde allerede FØR han meldte os til. Det var nok kun mig, der var lidt tilbageholdende – køre knallert omkring 30 km! Men hvad gør man ikke for ro i garagen? Grunden til, at Louis var forventningsfuld til netop denne tur, var blandt andet, at jeg skulle med for første gang, og det var første længere tur på den nye knallert, og fordi det er hans fødeegn.

Resten af historien kan læses i klubbladet

Jette Bjærge