2018-06-05 - Grundlovstur

2018-06-05 – Grundlovstur

Karen, Preben, Jette og Ove havde arrangeret grundlovsturen. Vi var sat til at møde ved færgen i Hvalpsund kl. 9:45, og skulle med “Mary” til Sundsøre. Vi kunne alle være der på en gang, dog manglede der en, som nåede os inden Fur. Vi kørte fra Sundsøre og til Branden i samlet trop, hvor vi ventede på færgen “Mjølner” til Fur. Kort før færgen holdt Jette og Ove, de havde problemer, det var galt med strømmen. Dog kom de i gang igen, men lige før færgen måtte de opgive, heldigvis er vi medlem af en klub, hvor vi hjælper hinanden, så vi læssede alle deres sager over i min bil. Vi kunne ikke alle være på færgen på en gang, men så måtte vi jo bare vente på den næste afgang. Vi kørte fra havnen i samlet trop, ad de små støvede grusveje til Langstedhule, hvor vi spiste vores medbragte mad. Så var der tid til opbrud, og vi kørte til “Mandens Hule”, et sted, hvor øens mænd udstiller det, som konerne ikke vil have i hjemmet!

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Dorthe Sørensen