2018-06-01 - Udstilling i forbindelse med Møldrup bys 125 års jubilæum

2018-06-01 – Udstilling i forbindelse med Møldrup bys 125 års jubilæum

Aalestrup Classic Bil og MC Klub var inviteret til 125 års jubilæum i Møldrup. Vejret var fint, dejlig solskin, så det var lige vejr, til at få de fine veteranbiler ud at køre en tur. Klubben stillede med 14 stk biler, så det var flot, at så mange ville tage turen til Møldrup. Vi kørte til Møldrup ved 16 tiden, og fik bilerne stillet på række derovre, så de kunne præsentere sig godt. Ove Haubro var kørende i lastbilen, og var meget betænksom, for han havde læsset borde og stole på den. Vi kunne så lave et fælles langt bord, som vi kunne sidde ved, når vi skulle spise vores grillmenu og salat. Folk kunne købe en grillmenu til voksne og pizza-slices til børn. Der var selvfølgelig også mulighed for at købe is. Der var opstillet borde med glaskunst, garn, antikke ting og genbrug.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Det var muligt for publikum at købe en køretur i en veteranbil, hvilket resulterede i 625 kr, som blev skænket til Plejecenter Toftegårdens Venner.

Jytte Kristensen