2018-05-05 - Klassisk og veterantræf ved JP Group i Viborg

2018-05-05 – Klassisk og veterantræf ved JP Group i Viborg

Den 5. Maj var vi inviteret til klassisk og veterantræf ved JP Group/HovwdiAudi i Viborg. Træffet var med særlig fokus på Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz, men alle klassiske bilmærker og interesserede var velkomne. Vi havde fået at vide at direktør Martin Pedersen ville afholde 3 rundvisninger i løbet af dagen, hvor der var plads til cirka 100 personer på hver rundvisning, og at billetter ville blive uddelt efter først til mølle princippet. Vi var deroppe kl. ca. 9:40, og som det første gik vi ind i forhallen til showroomet ved siden af butikken, for at få udleveret billetter til rundvisningen. De begyndte først udlevering af billetter kl. ca. 10:15, så vi snakkede lidt med nogle af de andre, der også stod i kø, mens vi ventede. Man kunne ikke selv vælge tidspunkt for rundvisnigen, men fordi vi var der så tidligt, så kom vi på den første rundvisning kl 11:00.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Redaktøren