2018-02-14 - Klubaften - Gerner Nielsen om tur til England

2018-02-14 – Klubaften – Gerner Nielsen om tur til England

Ca 45 medlemmer var mødt op, for at høre John Hollænder og Gerner Nielsen fortælle om en 5 dages tur til Birmingham i England. Efter Henrik havde budt velkommen og givet os nogle praktiske oplysninger, havde Kenneth også et par ting. Alle der tilbyder at lave køretur, skal melde direkte til Kenneth (og også gerne Henrik), for at sikre at der ikke går noget tabt. Det er ikke nok at skrive det på Facebook. Laver man en tur, er der nogle oplysninger, der er nødvendige for at arrangementet kan lægges i kalenderen på hjemmesiden. Læs mere herom på hjemmesiden (http://aalestrupclassic.dk/wp-content/uploads/ArrangementsInfo.pdf). John Hollænder var imidlertid forhindret i at komme, men det viste sig senere, at Gerner Nielsen klarede det fint alene. I November 2017 fløj gruppen på 20 personer til England. Her havde de lejet en stor bus med chauffør, som de havde til rådighed under hele opholdet.

Resten af referatet kan læses i klubbladet.

Ove Haubro