2018-01-10 - Klubaften - Video fra Grønhøjturen

2018-01-10 – Klubaften – Video fra Grønhøjturen

Kenneth viser film fra Grønhøjturen hed overskriften på aftenens arrangement. Allerede på forhånd kunne man glæde sig, for Else havde på Facebook skrevet, at hun havde bagt kage. Jeg har ikke før været til klubaftener, så jeg var lidt spændt på, hvor mange der dukker op til sådan et arrangement. Vi var i Aalestrup ca. 18.35, og jeg sagde til far, at vi da vist var kommet afsted i vældig god tid. Vi gik op mod lokalerne, og da vi kom ind, kunne jeg konstatere, at vi såmænd ikke var i god tid. Der var allerede kommet mange og snakken gik lystigt. Kl. 19.00 var alle pladser taget, og Kenneth og Henrik blev enige om at filmen startede kl. 19.30, da der jo også skulle være tid til at snakke først. Kl 19.30 startede Kenneth filmen, og vi så 3 kvarters film og billeder. Vi var med til stegt flæsk på kro – vi var med ved vandet – og ude og spille krolf. Vi så billeder af folk, der hyggede om aftenen, den helstegte pattegris, der blev spist om lørdagen, turen rundt i området, ja det var som at være der igen. Jeg tænker at med den film, så får Pia “Pigalop” noget af en opgave med at få organiseret plads til alle dem, der gerne vil med. Jeg nåede et kort øjeblik at tænke på om Else virkelig havde bagt kage til os alle sammen. Det var ikke kun Else, der havde bagt, det havde Grethe også, og minsandten om ikke også Inger havde bagt. Det var det rene sønderjyske kaffebord. Efter filmfremvisning, så var der igen almindelig hyggesnak en times tid, og så var der almindelig opbrud.

Dorthe Linnemann Filskov

Filmen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=Zlr-886MI8k