2017-12-13 - Julefrokost

2017-12-13 – Julefrokost

Vi er sidst i november – hvad venter vi pâ? Jo, den 1. december kan vi tilmelde os til årets julefrokost. Og så er det jo bare at vente på, at det bliver den 13. December. Der er ca. 70 pladser, men for en gangs skyld havde vores formand talt forkert, så vi endte med at være 77. Men det gik alligevel – vi kommer jo alle hinanden ved. Alle fik hilst og trykket hånd. Dog ventede vi på Kjeld fra Ulbjerg, som havde fået et lille bord for sig selv. Et VlP bord. Han lod vente på sig, for det viste sig, at han havde set forkert på starttídspunktet. Hvorfor han skulle have denne VIP plads, er en intern ”krig” mellem Kjeld og Henrik, som vi også fik forklaringen på: Noget med at de to elsker at drille hinanden. Så gik startskuddet – sildene stod klar, derefter var der fiskefileter, tarteletter, stuvet hvidkål med frikadeller, grønlangkål rned hamburgryg og leverpostej. Og så gik der spurt i det! Vi skulle hver især medbringe en pakke, som vi skulle spille terning om. Da vi havde fordelt pakkerne og stjålet fra de andre, slog klokken, og de som var heldige kunne pakke op, og se hvad de var heldige at få. Der efter stod Pia og Kenneth op, da de skulle udlodde en kurv til en af dem, der havde skrevet til klubbladet i løbet af året. Vores æresmedlem, Helge Pedersen, fik lov til at trække den som havde vundet. Det blev meget velfortjent Dorthe Linnemann Filskov. Så var det tid til risalamande, dog synes jeg vi manglede mandlen og mandelgaven! Derefter var der kaffe og småkager. Hele aftenen var der en god snakken og en masse hygge, som jeg mener kendetegner vore dejlige klub. Og som et godt punkt, var det dejlígt, at se så mange unge mennesker, det giver et frisk pust til vores klub.

Dorthe Sørensen