2017-08-09 - Køretur fra Aalestrup

2017-08-09 – Køretur fra Aalestrup

Grethe og Ove Haubro samt Elin og Villy Pedersen, havde arrangeret en køretur onsdag den 9. August. Det var en dag, hvor sommervejret var, som vi mest kender det. Lidt sol, lidt overskyet og selvfølgelig blæst. Vi mødtes på træfpladsen i Aalestrup og ad snørklede veje skulle vi ende i Gedsted. Vi var 20 biler, en lastbil og en modig motorcyklist, der trodsede vejret. Nogle var modige og lod kalechen blive nede, mens andre valgte at lade den blive oppe, og skrue op for varmen. Vi kørte fra Aalestrup mod Skravad Mølle. Vejen slyngede sig igennem dale og bakker, men strabasserne var ikke større end alle sagtens kunne klare det. Vejene omkring Skarvad Mølle var som biveje er flest, men vi kørte jo ikke hurtigere, end at vi sagtens kunne undgå de værste bump. Turen gik videre mod Bjerregrav, og derefter til Hvolris Jernalderlandsby, hvor vi holdt pitstop. Der blev blev snakket, grinet og nørdet i pausen.

Resten kan læses i klubbladet.