2017-07-29 - US Car Camp i Øster Hurup

2017-07-29 – US Car Camp i Øster Hurup

Lørdag den 29. Juli var vi en tur i Øster Hurup til US Car Camp. Jeg mødtes med Pigalop og Stück i Møldrup kl. 15, hvor vi fik en kop kaffe inden vi begav os mod Øster Hurup. Vi ankom til indgangen i Fruerlundparken omkring kl. 17. Vi startede med at gå til venstre ved indgangen og tage den yderste kreds rundt om søen først. Der er lavet en “Route 66”, med skilte, hvor man stille sig op, og er man heldig, så kan det være, at der er en, der holder og tager en med på en rundtur på pladsen. Herefter gik vi ud på marken og kiggede alle bilerne derude. Der var kommet en del vand i løbet af formiddagen, så marken var temmelig mudret, men vi kom tørskoet rundt. Efter rundturen ude på marken var det blevet spisetid, så vi gik ind til pladsen med teltet og boderne. Vi var ikke mere end lige kommet ind i en af boderne, og var ved at bestille mad, da det begyndte at regne. Pigalop sagde at hun ville finde en siddeplads til os, inden at alle fik den ide, og så kunne vi komme med maden. God ide, for der gik ikke længe, før teltet var fyldt. Da vi var færdige med at spise, var det holdt op med at regne, og vi fik ikke mere vand den aften. Efter maden gik vi rundt inde på pladsen og Stück faldt i snak med en ejer af en Buick ligesom hans, så Pigalop og jeg gik lidt rundt for os selv, mens han fik snakket af. Herefter tog vi endnu en omgang inde på pladsen, hvorefter vi vendte næsen hjemad.

Redaktøren