2017-07-22 - Kørsel med russerbørn

2017-07-22 – Kørsel med russerbørn

Sidste år var første gang vi kørte tur med de russiske børn. Det var en rigtig god oplevelse, så den var vi med på at gentage igen i år. Der var 9 chauffører, der havde afsat nogle timer for at glæde de unge mennesker. Vi startede i Grynderup ved Nørager. Da vi ankom, var der en fotograf fra Nordjyske, der ville følge os det første stykke på turen. Vi kørte til Vebbestrup Ismejeri, hvor vi alle fik en is. Derefter kørte vi til Bramslev Bakker, hvor der ventede en journalist. Efter et lille interview gik turen videre til Stinesminde Havn, hvor vi holdt en lille pause i det gode vejr. Vi fortsatte til Ajstrup, der ligger lidt syd for Hadsund. Her afleverede vi børnene og fik noget mad, inden vi satte kursen hjem ad igen. Vi tog naturligvis turen på den anden side af fjorden tilbage, og det er som altid en dejlig smuk tur. Det var igen en god oplevelse at se de glade og taknemlige børn. Ingen bøvl, kun glade ansigter, der var klar til at få nogle gode oplevelser. Det er en oplevelse vi gerne laver fremover, så er der nogen, der vil deltage, så vil jeg gerne have besked.

Henrik Bygholm