2017-07-01 - 50cc Knallerttur fra Hvalpsund

2017-07-01 – 50cc Knallerttur fra Hvalpsund

Vejrguderne havde lovet regn og blæst. Det holdt heldigvis ikke stik, der blev godt vejr med 20–22 graders varme. Med 16 tilmeldinger, var fremmødet fint. Egon fra Farsø nåede ikke frem til Hvalpsund Camping, da hans knallert gik død halvvejs. Vi andre rullede af sted ud mod Hestbæk over Stistrup og Fandrup. Egon havde fået hjælp fra John på Hestbækvej, så han hang på i Foulum. Vi kørte over Svingelbjerg, videre til Pitstop i Ullits bymidte, hvor servicevognen var nået frem med forfriskninger til deltagerne. Derefter gik turen mod Gl. Ullits, og der var et par stykker, som havde knas med tændrøret (Ole og Bruno). Vi kom videre over Alstrup og Louns, inden vi slog et slag ind over havnen. Tilbage til Hvalpsund Familie Camping, hvor Solveig og Peter gav pølser og kartoffelsalat. Grillmesteren var en campist/fastligger. Herefter var der kaffe og hjemmebag. Ole synes at, der skulle være en lille konkurrence. Hvad skulle den mod gå ud på ? Det blev: Hvem der havde den grimmeste knallert. Dommere var grillmesteren, og ham som kørte servicevognen. Vinderen blev Ernst Jensen fra Aalestrup. Dette skyldtes nok at hans Kreidler, så noget anderledes ud end de mange andre, flest Maxi Puch. Ernst havde lånt den fine knallert af sin søn, så han var spændt på, hvad han ville sige til præmien.

Tak for fint fremmøde, og godt humør.

Ole, Bruno og Else.