2017-06-24 - 50cc Tour de Stjerneskud

2017-06-24 – 50cc Tour de Stjerneskud

Den 24. Juni 2017 var der, traditionen tro, arrangeret tur i og omkring Løgstør. Der var mødt 35 veloplagte knallertkørere op for at kunne køre de planlagte 70 km. Efter aftale med vejrguderne skulle vejret være fantastisk hele dagen, og det var det. Kl. ca. 9 om morgenen/formiddagen mødtes alle kørerne til hyggesnak samt morgenkaffe, rundstykker og morgenkage. Brian fortalte om dagens program, så alle vidste, hvad der skulle ske. Alle var selvfølgelig meget spændt på, om vejet nu også ville holde.Kl. ca. 10 blev alle motorerne sat i gang, og alle kunne trille. Turen gik mod nordvest til Rønbjerg havn. Undervejs på den planlagte rute vakte alle de smukke maskiner meget opsigt. Da der var stop på havnen, var der mange turister, der lagde vejen forbi for at se og tage billeder af de herlige maskiner.Der var indlagt flere ting, som skulle opleves. Der var lavet aftale med en af de ansatte på “Dan kalk” i Løgstør om, at vi kunne komme ind og se maskinerne. Efter en stor oplevelse gik turen mod Aggersborg, hvor vi skulle have frokost. Den bestod af de bestilte stjerneskud eller platter. Hertil var der naturligvis en øl eller vand efter eget ønske. Der var hele tiden en følgebil med, som havde øl/vand med. Turen gik herefter mod Næsborg kirke, gennem smuk og bakket natur. Flere af feltets maskiner kom på en prøve, da bakkerne skulle bestiges. Alle maskiner klarede det. Ruten skulle køres videre mod Vilsted sø. De forbipasserende på ruten havde travlt, da alle de to hjulede maskiner skulle ses og vinkes til. Da følget holdte det sidste stop, kom der mange nysgerrige forbi. Her var der god mulighed for en hyggesnak, både om maskinerne samt om vejret. Regnen blev væk efter aftalen, og ruten kunne afsluttes som planlagt. Vi endte i sommerhuset, hvor der var opstart i morges. Der var serveret kaffe med det store kagebord.

Team Rosendal siger: Tak for en god dag!