2017-06-05 - Grundlovstur

2017-06-05 – Grundlovstur

Grundlovsdag mødtes vi i Halkjær hos Else og Martin. De fleste af os havde været der før, og var spændt på, hvad dagen ville bringe. Lidt over klokken 9 startede kortegen bestående af 34 biler (2 afbud).Målet var Bislev skole, hvor vi skulle spise vores rundstykker. Stedet var perfekt, da der både var gode pakeringsforhold og et lækkert grønt område med borde og bænke, nogle af dem endda overdækkede. Efter 1 time var det igen tid til at starte op og køre efter Nibe. Fra Nibe kørte vi øst på mod Vokslev. Ad meget små veje nåede vi frem til Huul Mølle, hvor vi gjorde holdt for at nyde synet af den smukke og velholdte vandmølle. Videre mod Godthåb passerede vi Vokslev kridtgrav. Fra Godthåb gik turen (stadig ad små veje i et smukt landskab) til Restrup og ud på Ny Nibevej ind mod Skalborg. Herfra gennem Hasseris, hvor vi passerede det omdiskuterede nybyggeri mellem de gamle huse.

Resten kan læses i klubbladet.