2017-05-07 - 50cc Storketuren fra Vegger

2017-05-07 – 50cc Storketuren fra Vegger

For 3. gang inviterede teamet bag Storketuren til tur med de gamle knallerter. Udgangspunktet var som tidligere fra Sørens Auto i Vegger (Vesthimmerland). Deltagerantallet har været støt stigende siden start, og i år valgte arrangørerne at sætte et loft på 50 deltagere. Det blev dog til 55, men 5 fra eller til i den flok, gjorde heller ikke noget. Der var tilmelding til turen, og det tog kun få dage at få pladserne udsolgt. Som de andre år, så havde de lagt på knæ for vejrguderne i en 14 dages tid, vil jeg tro, for vejret var helt perfekt til turen. Ikke for varmt og ikke for koldt. Vi ankom i en lind strøm af trailere og kassebiler, fyldt med knallerter af snart ethvert mærke. En enkelt havde sat Puchen på vognen efter traktoren – vi er jo i Nordjylland! Nogle var selvfølgelig også selv kørende på knallerterne, men da der ventede ca. 80 km forude, så mente jeg ikke, at jeg også ville tage godt 50 km ekstra – så godt er et knallertsæde heller ikke.

Resten kan læses i klubbladet.