2017-05-03 - 50cc Knallerttur fra Farsø

2017-05-03 – 50cc Knallerttur fra Farsø

Jeg fik en invitation fra Aalestrup Classic 50 cc om den 3. Maj at deltage i en aftentur, hvor vi skulle starte i Farsø hos Hans Ole Aarup. Jeg var lidt betænkelig ved invitationen, da jeg har hørt at deltagerne, er nogle hårde “nysere” og vil slås. Nå skidt, jeg tog mod tilbudet, og bevæbnet med knojern og springkniv, begav jeg, og min kantinebestyrer sig mod Farsø onsdag aften. Vi var heldigvis de første, der ankom til Mejsevej, og alt så roligt og fredelig ud. Hans Ole havde kørt Puch Flagskib og Yamaha’en i stilling uden for huset. Yamaha’en havde jeg fået lov at låne af Hans Ole, og jeg var spændt på, om jeg kunne styre sådan en lille bambusraket. Efter som tiden skred frem ankom flere og flere mistænkelige typer med deres maskiner, og efter Hans Ole havde fortalt om turen, og hvad der skulle foregå, kunne vi begive os ud på den spændende tur i det Himmerlandske.

Resten kan læses i klubbladet.