2017-04-23 - Bustur til Ulfborg VW og retro museum

2017-04-23 – Bustur til Ulfborg VW og retro museum

Turen startede kl 10.00 på parkeringspladsen bag Hotel Hvide Kro i Aalestrup. Der var vist nogle, der ventede andre steder, men vi blev alle samlet, og turen kunne begynde. Vi kørte fra Aalestrup med Bent Koch ved rattet i en stor fin skolebus. Første stop var ved tanken i Sundstrup, hvor Holger og Ingrid steg på.Snakken gik lystigt i bussen, og Åge startede sin rundtur i bussen, hvor han opkrævede betaling. Det tog lidt tid, for der skulle jo snakkes med alle.Da vi ankom til museet, blev vi budt velkommen af Carsten og Sussi. Vi blev vist ind i cafeen, hvor der blev serveret super lækkert smørrebrød, samt en øl eller vand. Mens vi spiste, fortalte Carsten om, hvordan han var vokset op i Ulfborg, og at hans far havde Esso tanken i byen. Carsten købte sin første VW, da han var 16, men den blev solgt, da faderen havde en køber.

Resten kan læses i klubbladet.