2017-04-05 - Classic 50cc - Demonstration af vandpoleringsmaskine

2017-04-05 – Classic 50cc – Demonstration af vandpoleringsmaskine

For en gang skyld var det ikke gammelt mekanik, det handlede om, da ca. 50 medlemmer mødte op til vores klubaften den 5. april. Vi skulle nemlig besøge firmaet “Projektgruppen Aalestrup ApS” på Vestergade i Aalestrup. Den korte tur fra klubhuset på Vandværksvej og til firmaet i Vestergade, foregik for en gang skyld heller ikke i hverken gamle biler eller på gamle knallerter, men på gå-ben.Vi fik en spændende fremvisning af en ny teknologi, nemlig Vandpolering. Vandpolering er noget forholdsvis nyt på markedet, og er en ny måde at afrense og overfladebehandle fx aluminiumsemner på, som f. eks. motorblokke, karburatorer, topstykker m.m. Mange af os har naturligvis stor interesse i at se den slags nye spændende metoder, og de færdige resultater blev studeret nøje af de fagkyndige medlemmer.

Resten kan læses i klubbladet.