2016-10-01 - Løvfaldstur

2016-10-01 – Løvfaldstur

Så blev det tid til årets løvfaldstur arrangeret af Henrik Bygholm. Vi mødtes i klubbens lokaler og spiste vores medbragte morgenmad. Klubben havde sørget for kaffen. Der blev hurtigt fyldt op, og snakken gik som sædvanligt lystigt. Klokken lidt i ti gik vi til bilerne. Vi vidste at vi skulle havne i Aars og se Nutidsmuseet. Turen gik ad de små veje til Aars. Vi kom igennem Østerbølle, Vognsild og Morum og lige pludselig dukkede Aars op. Det er altid et fantastisk syn at se den store række af super flotte biler, bugte sig gennem landskabet. Vi ankom til Nutidsmuseet, og vi fik parkeret alle bilerne.Det vækker nu altid opsigt, når så mange klassiske biler holder parkeret. Jeg var spændt på at se, hvad museet kunne byde på.Aldrig har jeg set så mange ting! Der var alt! Der var hylder med computere, et helt rum bare med dukker, der var en skolestue med kongerækken på væggen, biograf, mørkekammer, en hel væg are med væghængte ure, en guds velsignelse af mobiltelefoner, tekstiler, landbrugsredskaber, ja det er fuldstændig umuligt at nævne det hele. Og det var nogle meget venlige guider, som meget gerne fortalte om tingene, så vi blev bestemt også klogere. Det var så imponerende.Der var afsat to timer, og det var ikke nemt at løsrive sig. Der blev jaget noget på os, inden vi kunne slippe det og komme videre. Men videre skulle vi jo. Så vi måtte i bilerne og køre. Vi tog lige en “promenadetur” ind igennem midtbyen, så vi kunne vise vore biler frem. Turen videre til Hvalpsund gik den lige vej gennem Farsø, og så ankom vi til Hvalpsund, hvor vi parkerede ved madpakkehuset.Der fandt vi madkurven frem og spiste vores madpakker. Her sluttede turen. Else havde bagt en kage som afslutning på en meget god dag.

Jens, Mads og Dorthe