2016-09-10 - Lundø Træf

2016-09-10 – Lundø Træf

Vi mødtes ved tanken i Sundstrup kl 8:45, hvilket var et kvarter før sædvanligt, og det skyldtes, at vi sidste år var lige ved at misse vores sædvanlige plads på Lundø. Derfor kørte vi et kvarter før i år. Der var mødt omkring 40 biler op ved tanken i Sundstrup, og det er dejligt, når der er så stor opbakning til et arrangement. Kl 8:50 var der afgang og vi kørte i samlet flok mod Lundø. Ved vejen ind til Lund stod der en fotovogn, men der var ingen risiko for at vi blev blitzet, for vi kører jo altid pænt ☺. Kl ca. 9 ankom vi til Lundø, og fik sat kaffebordet op. Jeg er lige ved at tro, at det er rekord på længden af kaffebord i klubbens historie, for hold da op der var mange mennesker. Efter kaffen var det tid til at komme ud og se de mange flotte biler.Det var også på dette tidspunkt at Pigalop åbnede op for salget af paraplyer. Og på trods af at solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, så var der godt gang i salget, og hun rundede 99 solgte paraplyer. Så kan vi vist god vinke farvel til de Wienersnitsler ☺. På min tur rundt opdagede jeg min kollega Lau’s fine Ford Granada Coupe fra 1976. Jeg så ham ikke, men jeg fik bekræftet at han var der, da jeg snakkede med ham om mandagen.Han har i øvrigt lige givet kage oppe på arbejde, fordi han syntes vi skulle fejre at “Tøsen” var blevet 40 år. Omkring 15:30 begyndte folk at køre hjem, og vi tog plads ved udgangen for at nyde alle de fine biler, der kørte forbi. En times tid senere kørte vi også hjem.

Tak til alle for en dejlig dag på Lundø.

Redaktøren