2016-08-27 - Weekend i Grønhøj

2016-08-27 – Weekend i Grønhøj

Vi mødtes onsdag kl 12.00 på den nordlige side af Aggersund broen, hvor vi spiste vores madpakke. Herefter kørte vi i samlet flok til Grønhøj Strand Camping. Ove og Grethe kørte forrest i lastbilen. De skulle ind omkring Ingstrup Mejeri efter ost, og vi fulgte alle med. Normalt kan man køre igennem byen, men i år lavede de noget kloak halløj, så der var spærret henne for enden. Det var ikke lige med i min plan. Jeg kørte med forsyningstraileren, og kan ikke bakke med sådan et bæst (indrømmet). Aage kørte lige foran mig, og nåede at opdage, hvad der skete foran (folk begyndte at vende), og han fik Porschen smidt ind omkring mejeriets vendeplads. Mig bagefter. Troede jeg. Det var desværre indkørslen til missionshuset og kanten ned til mejeripladsen var noget høj. F… F… Hvad gjorde jeg nu? Bakke ud, det var “No go”, men de andre var jo væk igen. Jeg kørte så langt frem, at jeg vidste at trækket var lige ud, og så bakkede jeg ligeud, indtil jeg vidste jeg kunne dreje ind til mejeriet. Pyha, der blev kinderne varme, men jeg klarede det. Da vi ankom til campingpladsen, fik vi vore hytter, og blev installeret. Vi fik også stillet teltet op. Så var der eftermiddagskaffe nden vi skulle til Biersted Kro, og have lækker stegt flæsk i 3 forskellige slags.Vi kørte forrest hjem, og vi var på en smuk tur ud over Vildmosen hjem til pladsen. Torsdag ar der fælles morgenbord. Vi snakkede om, hvad vi skulle, og der blev nævnt Hjallerup Mekaniske samling. Arne kender jo nogen alle vegne, så han ringede til en han kender, der arbejder der. Vi kom over, og så det fine museum. De havde et grønt område, hvor vi ik lov til at spise vores madpakker. På vej hjem kom vi forbi en nissebutik. Der var nogen, der fik en stor ting med hjem. Martin kunne ikke stå for den store nisse, så der blev pruttet max. Arne havde kørt lidt frisk over et bump, så den ene bagfjeder var slået rundt. Men det fik de også ordnet i fællesskab.Om aftenen grillede vi. Dejligt hyggeligt samvær. Traditionen tro var der rutebilslagkage, Grethe bager bundene og jeg har resten med. Om fredagen var der også fælles morgenbord. Vi kørte ind til Løkken, og aftalte fælles frokost ved 13 tiden. Vi var nogle stykker, der lige var ude at bade i det varme vand. Freag aften blev der også grillet. Det er tradition, at vi får pæretærte lunet på grillen. Det var fra start Maja, der kom med kagerne, men det kan hun jo desværre ikke mere. Datteren Dorthe har heldigvis overtaget denne tradition, så det er rigtig hyggeligt og dejligt.

Pigalop