2016-08-07 - Køretur med Himmerlands Nimbusklub

2016-08-07 – Køretur med Himmerlands Nimbusklub

Vores bofæller, Himmerlands Nimbusklub, havde inviteret os med på en fælles køretur. De var 8 Nimbusser, og vi kom 2 “Japsere” fra Aalestrup Classic. Vi mødtes på Shell i Aars og kørte til Rold skov, hvor vi holdt middagspause på Vedstedskovhus. Det er et gammelt savværks museum. Der så vi, hvordan de kørte med en af de gamle save. Der er nogle fine lokaler, som vi spiste frokost i. Efter et vellykket besøg der, gik turen til Gl. Skørping, hvor vi besøgte Galleri Tine Lilholt / Thrane Studiet. Jeg tænkte godt nok, hvor spændende et galleri lige kunne være, men jeg blev klogere. Tine og Klaus har begge spillet i Lars Lilholt Band, og har forenet kunst og musik ganske vellykket må jeg sige. Jeg vil ikke røbe for meget her, da jeg vil lave en tur hos dem, med jer Classic folk senere på året. Jeg kan kun opfordre jer til at deltage i turen til den tid, da det er en ganske fin oplevelse. Tak til Niels Jørgen for en flot tilrettelagt tur, og tak til Nimbusvennerne for godt selskab.

Henrik Bygholm