2016-07-30 - US Car Camp i Øster Hurup

2016-07-30 – US Car Camp i Øster Hurup

Lørdag den 30. juli mødtes jeg med Pigalop og Stück i Møldrup ved middagstid, hvorefter vi fulgtes ad til Fruerlundparken i Øster Hurup. Målet var amerikanerbiltræffet US Car Camp, som vi har besøgt et par gange før. Turen derud gik fint, men da vi ankom, kunne vi se, at der var andre, der havde fået samme ide, så parkeringspladsen og de omkringliggende gader var fyldt. Vi kørte lidt rundt og endte med at finde en stor P-plads lidt længere nede af vejen. Nu måtte vi så gå ca. 1 km op til indgangen, men det var ikke så slemt – værre var det, at vi måtte stå i kø i godt en halv time, før vi kunne komme ind. Da vi kom ind, gik vi en omgang i yderkredsen, og kiggede på de mange fine biler. Det var blandt andet her vi så Michael og Lises fine Pickup Truck (kendt fra Nybyggerne på TV2). Herefter mødtes vi med Pia og Bruno, som også var kommet derud, og så fulgtes vi ad på endnu en omgang, men denne gang inde i midten. Derefter var det blevet tid til aftensmaden, og den blev indtaget ved bordene ved det store telt, mens der cruisede mange fine amerikanerbiler forbi. Efter aftensmaden gik vi endnu en tur rundt, og det var her vi mødte nogen, der havde en bil næsten magen til min. Eneste forskel er at deres er en to dørs, hvor min er en fire dørs. Dertil har de fjernet pladerne ved baghjulene samt monteret nogle andre fælge. Det var egentlig derfor jeg kiggede nærmere på bilen, som stod parkeret. Jeg har nemlig overvejet at gøre det samme med min, så derfor var det rart, at man kunne tage billede, så man kan sammenligne efterfølgende. Efter lidt tid kom ejerne, og vi fik en rigtig god snak med dem. Herefter gik vi endnu en tur rundt og kiggede biler og butikker, hvorefter det var tid til at køre hjem.

Redaktøren