2016-07-20 - Kørsel med russiske plejehjemsbørn

2016-07-20 – Kørsel med russiske plejehjemsbørn

Jeg fik en forespørgsel om vi ville komme og køre en tur med nogle russiske børnehjemsbørn, der var på ferieophold i Nørager. Det ville vi selvfølgelig gerne, så jeg annoncerede turen. Der var 11 personer, der gerne ville deltage, så vi dukkede en pæn lille flok op ved spejderhuset i Nørager. Både voksne og børn var straks begejstret for de gamle biler, og de blev hurtigt fordelt i bilerne. Vi kørte over Haverslev og Røde Mølle til Tindbæk Kalkmine, hvor passagererne skiftede biler. Derefter gik turen til Vebbestrup ismejeri, hvor alle ungerne fik en softice. Isen var venligst sponsoreret af John og Nanny Jacobsen. På køreturen hos dem den 13. juli, kom John med kaffepengene og sagde, at de kunne bruges til is til børnene, så det ønske blev på bedste vis opfyldt. Tak for det. I Vebbestrup skiftede passagererne igen biler, så de kunne prøve så mange som muligt. Der var overhovedet ingen problemer de gange vi skiftede biler, børnene syntes bare det var spændende. Da vi kom tilbage til spejderhuset, var der kaffe til os, så vi sluttede af med lidt hygge omkring kaffebordet, som vi så ofte gør. Som jeg plejer, så tog jeg en del billeder på turen, og dem har de selvfølgelig fået en kopi af, så de har nogle minder fra biltosserne i Aalestrup Classic Bil og MC Klub. Jeg tror vi bliver spurgt igen næste år, så vil nogen være med, så hold lige øje med Facebook og hjemmesiden om hvornår det er.

Henrik Bygholm