2016-06-12 - Aalestrup Classic Træf

2016-06-12 – Aalestrup Classic Træf

Søndag den 12. juni var der traditionen tro Aalestrup Classic Træf. Vejret var godt, så det tegnede til at blive en god dag.
Allerede ved middagstid havde vi over 100 køretøjer inde, og i løbet af eftermiddagen kom der flere til. Det var ikke alle, der var inde og hente nummer, så vi ved desværre ikke nøjagtigt, hvormange køretøjer der var der i løbet af dagen. Men der blev uddelt omkring 130 numre. Årets tema var “luftkølet” og vi må sige at de luftkølede mødte talstærkt op, så der var en del at vælge imellem, da der skulle uddeles præmier. Vi havde også besøg af et par nordmænd. Det er dejligt at nogle kommer langvejs fra for at deltage, men mon ikke de var i området alligevel. Vi fik også besøg af 25 Mascotter fra Mini Klub Nord, som i forbindelse med en køretur kiggede forbi. Det var lidt imponerende at se så mange Minier linet op på en række. Martin havde taget Trabanten med denne dag, men han havde tilsyneladende nogle problemer med den. Heldigvis havde han selv medbragt mekaniker. Det var Frk. Trut’s Mobile Autoservice, der var i gang. Jeg håber han havde aftalt fast pris, for hun lå under bilen hele dagen, så det kunne jo godt blive dyrt J. Bilen var dog klar om eftermiddagen da, han skulle hjem. Alt i alt en dejlig dag, med masser af glade deltagere, hvor vi kunne se at gæsterne hyggede sig blandt de gamle køretøjer.

Vi ses næste år.

Redaktøren