2016-05-08 - Virksund Havn

2016-05-08 – Virksund Havn

Efter en helt fantastisk opstart på Virksund havn, løb vi desværre ind i det problem, at beboerforeningen i Virksund, ikke ønsker at
vi holder træf på området ved parkeringspladsen på havnen. Græsområdet over for Skipperkroen, tilhører tilsyneladende beboerforeningen, og de ønsker ikke at vi benytter den til vores køretøjer. Henrik Bygholm har via dialogens vej forsøgt at finde en løsning med beboerforeningen, men det ønsker de ikke at deltage i. Det var med beklagelse, at der skulle laves en konflikt ud af det, men da vi ønsker ikke at genere nogen, besluttede vi at flyttet træffet ud på tangen, på den anden side af lystbådehavnen. Vi må medgive beboerforeningen, at der var noget kaotisk en overgang i søndags, men blandt andet vejret gjorde, at der kom mange flere end vi havde forestillet os. Det praktiske i et stort fremmøde fremadrettet, kunne vi jo nok have fundet en løsning på, men den dialog ønskede de desværre ikke. Formanden for beboerforeningen har truet med politianmeldelse, hvis vi parkerer ulovligt i området. Der er ingen parkeringsforbud nogle steder i området, så hvis vi ikke direkte holder foran folks indkørsler, ved vi ikke hvordan det skal tolkes. En unødvendig trussel på et meget lavt niveau syntes vi, men det må vi jo desværre forholde os til.
Endvidere havde en del af beboerforeningens medlemmer parkeret deres biler på havnen for at blokere, således at der ikke var plads til os. En meget barnligt opførsel, syntes vi. Denne søndag var der omkring 20-30 biler, og der var en helt klar holdning blandt mange af de fremmødte, at det ikke fungerede at være ude på tangen. Stedet er som sådan fint nok, men der er langt til alt, så flere udtalte at de ikke kom igen, hvis det skulle fortsætte derude.