2016-05-01 - Virksund Havn sæsonstart

2016-05-01 – Virksund Havn sæsonstart

Som mange af jer jo nok allerede ved, så er vi startet med ugentligt træf på havnen i Virksund hver søndag eftermiddag, helt på samme måde som torsdag aften på havnen i Hobro. Vi havde aftalt at vi ville lave fælles ankomst den første gang, så der var arrangeret fælles kørsel fra klubhuset, og fra tanken i Sundstrup. Vi var 11 biler, der mødtes ved klubhuset kl. 11:30, og da vi lidt senere ankom til tanken i Sundstrup, var der yderligere 14 biler. Kl. 12:00 kørte vi fra tanken og kl. 12:05 ankom der 25 veteranbiler til havnen i Virksund. Da vi havde fået parkeret, kunne vi hurtigt se at det tegnede til at blive en kæmpe success, da der blev ved med at ankomme veteranbiler. På et tidspunkt talte vi 70 veteranbiler, men der blev ved med at komme flere, så der har været over 100 veteranbiler til opstarten. Hvilken opbakning – det havde vi ikke turdet håbe på!
Tak til alle jer der dukkede op, og var med til at markere åbningen med et brag. Helt på samme måde som i Hobro, var der pølser til udstillerne den første og sidste gang. Pølserne var flot sponsoreret af Skipperkroen, og vi vil derfor opfordre til at I støtter Skipperkroen, når I de efterfølgende søndage køber is, pølser, øl og vand. Det var nogle rigtig gode pølser, og de var så store at man knap nok kunne spise en.