2015-11-11 - Klubaften - Volk Mølle

2015-11-11 – Klubaften – Volk Mølle

Den 11. November havde vi besøg af Poul Erik Sørensen og Jens Hald, der fortalte om Randers Motor Sports opstart og historie, samt om bakkeløbene på banen ved Volk Mølle. De startede med at sende nogle gamle pokaler rundt, og fortalte lidt om historien bag dem, og om hvordan klubben var kommet i besidelse af dem. Herefter startede selve foredraget, og alle i lokalet lyttede opmærksomt til fortællingerne. Præsentationen var klar på projektoren, da vi mødte op. De fortalte, at de have været ude med foredraget ca. 20 gange, men på trods af dette, så virkede det lidt urutineret. Snakketøjet fejlede ikke noget, det var mere det med at få historierne til at passe sammen med billederne i præsentationen, at det kneb med. Mens den ene fortalte den ene historie efter den anden, forsøgte den anden at finde nogle billeder, der passede til historien. Men skidt med det, for historierne, der blev fortalt, var meget spændende og underholdende. Det var nogle gode billeder de havde fundet, og ganske fantastisk at man dengang kunne samle 40.000 tilskuere til bakkeløbene. Efter foredraget blev der vist lidt film fra bakkeløbene på Volk Mølle banen, og man må sige, at det foregik på en noget anden måde end i dag. Dengang var der ikke så meget sikkerhed, som man heldigvis har fået indført i dag. Der var fuldt hus, og det var dejligt med så flot en interesse for aftens foredrag, specielt når aftenens foredragsholdere kom helt fra Randers. Efter filmene var det tid til spørgsmål, og der var stor interesse i at få så meget information som muligt ud af Poul Erik Sørensen og Jens Hald. Alt i alt en rigtig fin aften med et godt og interessant foredrag.

Redaktøren