2015-10-29 - Åbent Hus

2015-10-29 – Åbent Hus

Vi havde inviteret til åbent hus for nye og måske kommende medlemmer, den 29. oktober på vores hjemmeside og Facebook. I vores klubblad havde vi også inviteret til åbent hus, men der var desværre blevet skrevet en forkert dato, nemlig den 28. oktober. Det var jeg ikke lige OBS på, men kvart i syv onsdag aften, ringede der et par nye medlemmer, der ville høre om ikke der var åbent hus i aften? Det var jo egentlig først i morgen tænkte jeg, men jeg ville selvfølgelig ikke lade nogen køre forgæves, og da slet ikke, når vi selv havde lavet fejlen. Jeg sprang i bilen og susede ned i klubben til de ventene gæster. Der var også andre, der havde læst klubbladet, så der kom 5 deltagere. Jeg sad og arbejdede på programmet til næste aften da jeg blev ringet op, så de 5 fremmødte fik oplægget fra sidste år i stedet for. Det blev til en hyggelig aften, hvor vi kunne sidde og snakke sammen på en anden måde, når nu vi ikke var så mange – ganske hyggeligt! Næste aften, den 29. oktober, kom der ca. 20 personer. Nu var jeg jo varmet op fra dagen i forvejen, så de fik også hele turen om klubbens historie. Det blev til en del nye medlemmer samme aften, og jeg er også sikker på, at flere af dem kommer til det nye år. Tak til alle der mødte op, både onsdag og torsdag ☺

Henrik Bygholm