2015-10-14 - Stegt Flæsk

2015-10-14 – Stegt Flæsk

Ganske som vi plejer, så blev vintersæsonen skudt igang med vores traditionsrige stegt flæsk arrangement den 14. oktober. Fra det øjeblik der blev åbnet for tilmeldingen, blev der travlt hos formanden, med at holde styr på tilmeldingerne, og alle 73 pladser var solgt på bare 22 timer. Om formiddagen var der også travlt i klubhuset, hvor Elin og Villy, Eva og Aage, samt Pigalop, havde travlt med at få dækket bordene, og ikke mindst med at få arrangeret den flotte bordpynt. Omkring klokken 18:30 var alle mødt op, og kort tid efter fik første bord lov til at starte. Herefter gik det slag i slag, og kort tid efter sænkede der sig en ro over lokalet. Det var igen i år Den Rullende Kok i Bjerregrav, der leverede maden. Den var god, og der var masser af den. Faktisk så meget at der var flere, der fik en “madpakke” med hjem.

Redaktøren