2015-09-02 - Træf ved Fjelsø Friskole

2015-09-02 – Træf ved Fjelsø Friskole

Traditionen tro var vi inviteret til at udstille vores biler i forbindelse med et arrangement på Fjelsø Friskole den 2. september. Vejrudsigten havde desværre ikke lovet det bedste vejr, så fremmødet af især motorcykler var ikke lige så stort som sidste år. Fremmødet af veteranbiler tror jeg var nogenlunde som sidste år, hvilket vil sige 20-25 stykker. Fjelsø Friskoles Støtteforening solgte grillpølser, øl, vand, kaffe og kage, så der var også rig mulighed for at få sulten stillet. Vejret holdt tørt hele aftenen, men vi hørte at vandet væltede ned i Gedsted. Jeg nåede akkurat at få Chevroletten sat i garage uden at den blev våd, men kort tid efter begyndte det at regne. På trods af at fremmødet ikke var helt så stort som sidste år, så var det en fin aften i Fjelsø.

Redaktøren