2015-08-12 - Køretur omkring Glenstrup Sø

2015-08-12 – Køretur omkring Glenstrup Sø

Torben og Jørgen var i vinterens løb kommet frem til at det vist var deres tur til at vise deres lokalområde frem. De ville ikke gøre det halvt, så de inviterede både biler, motorcykler og knallerter til turen. De havde lavet to flotte ture i området. En for bilerne og en for de små to hjulede. Det lykkes mig at få ikke mindre end 11 cylindre med til turen. Otte i Triumphen, to i Lomaxen og en enkelt på Yamahaen. Aage Jensen havde efter ”meget overtalelse” accepteret at låne min Lomax og jeg havde knallerten på slæb efter min Triumph Stag. Aage kørte forrest i den lille Lomax. På broen over A13, holdt jeg lige ind for at tage kameraet i bagagerummet. Da jeg kom i gear igen var Aage over alle bjerge. Jeg kørte ret friskt og ind i mellem lykkes det mig at få et glimt af bagenden på Lomaxen. Det var først et godt stykke ud af motorvejen jeg endelig fik kontakt med fartbøllen igen. :o) Da vi ankom var de fleste allerede ankommet og holdt klar i en lang række. Jeg fik knallerten af traileren og sluttede mig til de fire andre på knallerter. Der var 21 biler, så vi var en pæn flok der skulle på tur. De to hold kørte hver vores ruter og mødtes ved Vester Tørslev kirke til en øl eller vand pause. Efter den flotte tur, var der kaffe og masser af kage klar til os hjemme hos Torben. Tak for en rigtig flot tur og en super god aften. ”Kagekonerne” fortjener en særlig tak for de gode kager… :o)

Henrik Bygholm