2015-06-10 - Køretur fra Bonnegaard

2015-06-10 – Køretur fra Bonnegaard

Afgang fra Hvalpsund kl. 18:00 sammen med Jette & Ove. Vi mødtes med Jytte og Hans Ole ved Tinghusbroen, og så var det bare afsted mod Fårup. 19 biler var der til tiden kl. 19:00, men sidst tilmeldte kom ikke, så kl. 19:15 var der afgang. Vi kørte endda mod den manglende bil i ca. 10 min., men uden at møde den. Turen begyndte med et besøg ved Kongehøjen, og derefter til Mariager, og op til Hohøjen, hvor der hurtigt blev linet et langt bord op, hvor drak vores kaffe og spiste masser af kage. Nogle var ved fjorden, andre oppe på Hohøjen, andre igen hyggede bare. Herefter var der afgang ned af skovvejen, og så gik det galt, idet nogle drejede til højre, og andre til venstre. Vi så en, der kørte mod Hou, men dem bagved var ikke med, så vi ventede lige hvor vi drejede, men så var de forreste væk. Vi ledte en tid, og satte så kursen mod Bonnegård, hvor Henrik Bygholm ventede på os. Vi gik glip af det bedste på turen, fordi den gamle regel med at holde øje med dem bagved, slet ikke blev efterfulgt. Tak til familien Bonne for en hyggelig og god tur. Aksel sætter sig ind i, hvad der er sket på de steder, han viser frem, og det er rigtig interessant.

Dorthe Sørensen