2015-05-01 - Åbning af Jesperhus Blomsterpark

2015-05-01 – Åbning af Jesperhus Blomsterpark

Fredag den 1. Maj var vi inviteret til udstilling af vores veteranbiler i Jesperhus Blomsterpark i forbindelse med åbning af parken. Vi mødtes ved klubhuset kl 8:00, og fulgtes ad til tanken i Sundstrup, hvor der også var opsamling. Der var allerede en del biler mødt op, så på trods af at vejrudsigten lovede regnvejr, var det godt at se, at så mange trodsede vejrguderne. Vi fik dog et lidt længere ophold på tanken, da Per og Bentes Volvo P1800, havde fået en utæt toppakning på vej derud, så der skulle lige diskuteres om man kunne gøre noget, så de kunne køre videre. Vi lavede også vores egen lille udstilling ved tanken i Sundstrup inden vi skulle videre. Konklusionen blev dog, at det var sikrest at få bilen trukket hjem, så de ikke risikerede at ødelægge mere. Turen gik videre og ved P-pladsen lige før Skive stødte der endnu 2 biler til, og ved P-pladsen lige før Jesperhus stødte endnu en bil til. Jeg fik desværre ikke talt nøjagtigt hvor mange biler vi var fra klubben, men et forsigtigt gæt lyder på omkring 20, så det må siges at være meget pænt. Da vi ankom til parken fik vi lov at holde samlet, så der gik ikke længe før vi fik vores borde sat op i en lang række, så vi kunne få vores medbragte morgenkaffe og rundstykker. Efter morgenkaffen, var det tid til at gå en runde i parken, og se både på biler og blomster. Det viste sig at flere fra klubben var kørt til parken på egen hånd, så på rundturen mødte, og snakkede, jeg med flere klubmedlemmer. Efter rundturen var det tid til middagsmaden, og det var rigtigt hyggeligt at vi allesammen sad sammen, og kunne få os en snak under middagsmaden. Efter middagsmaden var det tid til at kigge på alle bilerne, der var parkeret udenfor parken. På trods af at vejrudsigten havde lovet regnvejr, var der rigtig mange biler at se på, men dog ikke helt så mange som sidste år. Der var dog 487 veteranbiler og omkring 6000 gæster, hvoraf de 1400 var udstillere, der besøgte parken denne dag, så det må vist siges at være rigtigt godt, vejrudsigten taget i betragtning. Vi var dog rigtigt heldige med vejret. Det holdt tørt hele dagen, men der kunne godt have været et par grader varmere. Det var først sidst på dagen, da der var præmieoverrækkelse, at det dryppede lidt, men det blev heldigvis ikke til mere end et par dråber. Herefter begyndte folk så småt at forlade parken. Vi tog det dog lidt med ro, da der ikke var nogen grund til at holde i kø, for at komme ud af parken, så vi ventede en halv times tid inden vi kørte hjem, efter en dejlig dag i Jesperhus Blomsterpark. På vej hjem fik vi en lille byge, så vinduesviskerne, skulle lige i gang en 2-3 gange. Vi håber at vi også næste år bliver inviteret til åbning af Jesperhus.

Redaktøren