2015-04-16 - Tur til Techno Classica i Essen

2015-04-16 – Tur til Techno Classica i Essen

Vi er jo en del fra klubben, der har været i Bremen flere gange, og nu var tiden så kommet, hvor det var Techno Classica i Essen vi skulle besøge. Jeg havde allieret mig med Kjeld Sørensen, Søren Fals og Klaus Bjørner, så vi var en bilfuld. Det er en kæmpe messe på ca. 140.000 m2, og der var så mange biler, at det næsten var helt uoverskueligt. Det var biler i den priskategori, hvor de fleste af os, har givet op for længst. Priserne var skruet vanvittigt i vejret, men de blev solgt på stribe. De kostede ca. det same i Euro, som jeg måske kunne finde på at give i danske kroner. Det var en fin oplevelse at se udstillingen, men jeg skal være ærlig og sige, at jeg egentlig hellere ville have set nogle flere “almindelige” biler. Jeg kunne også godt have ønsket mig, at der var mere stumpemarked, men når man ser på de køretøjer, der blev udstillet, så er det ikke folk, der selv makker med bilerne der køber, det er meget rige samlere, og de kigger jo ikke på stumper. Men alt i alt var det en super god tur, og det var selvfølgelig en kæmpe oplevelse, at se de flotte biler, og ikke mindst de mange flotte stande. Der var især én helt genial stand. Det var en Fiat 500 klub, der havde lavet en Fiat 500 i samlesæt 1:1. De havde lavet store pensler og malebøtter, og sat reservedele på en ramme, så det lignede et rigtigt samlesæt.
Jeg er ked af at indrømme det, men selskabet på turen var også helt i top. Ja, altså, der var jo lige Kjeld, men ham holdt vi nu nede, så godt vi kunne. ☺

Tak for en dejlig weekend i Essen.

Henrik Bygholm