2015-02-06 - Bremen Classic Motorshow

2015-02-06 – Bremen Classic Motorshow

“KS-Rejser” ved Kjeld Sørensen, Farsø, havde i fællesskab med VeteranPosten, arrangereret en klubtur til Bremen Classic
Motorshow. Der var 9 tilmeldte fra klubben, men der var faktisk 2-3 stykker flere fra klubben med. De havde dog “nøjes” med at booke gennem VeteranPosten. ☺ Vi steg på bussen i Viborg, og med et par opsamlinger undervejs, var vi snart fremme ved hotellet nogle km uden for Bremen. Jeg har været i Bremen flere gange, og det er anden gang, jeg er med “KS-Rejser” i bussen. De andre 3-4 gange, har jeg selv kørt med nogle gutter fra Småbilklubben. Jeg ved ikke, hvad der er bedst, for begge rejseformer har fordele og ulemper. Men når men er med et større selskab i busser, så har vi det altså sjovt og hyggeligt. Der bliver fortalt mere eller mindre seriøse historier, og der bliver også “moppet” en del, når der er mulighed for det – ganske underholdende. Nå, tilbage på sporet. Da vi ankom til hotellet, fik vi udleveret værelser. Vi boede to på hvert værelse. Efter vi havde indlogeret os på værelserne, var der aftensmad på hotellet. Det var en rigtig fin buffet, med forret og dessert. Derefter var det op til hver enkelt, hvor længe vi blev hængende i hotellets bar, vi skulle jo tidlig op næste morgen. Efter et godt morgenmåltid, satte vi os igen i bussen, og kørte det sidste stykke til messen i Bremen. Vi var blandt de første par hundrede, så der var rimeligt rolig det første stykke tid. Der blev dog snart fyldt op med mennesker i de mange haller. Messen er en blanding af stande med stumper, bilforhandlere og klubber, der gør meget ud af at gøre deres stand spændende. Det kunne vi godt lære lidt af her hjemme. Vi gik rundt i mindre grupper på 2-3 stykker eller alene, alt efter hvad man nu var til. Man når selvfølgelig mest, når man går alene, men det er nu også hyggeligt at dele oplevelserne med
nogen. Der er jo masser at være imponeret af i løbet af dagen. Hvad stumper angår, og biler for den sags skyld, så skal man ikke gøre sig nogen illusion om, at finde et godt og billigt køb i Bremen. Det koster nogenlunde det samme i Euro, som vi helst vil give for det i kr. her hjemme. Til gengæld kan næsten alt findes der. Bussen kørte fra messen præcis kl. 17:00 og med en enkelt stop, da vi skulle have aftensmad, og et par aflæsninger i Danmark, var vi snart i Viborg igen. Jeg tror jeg var hjemme mellem et og halv to lørdag nat. Det var en dejlig tur og i godt selskab med gode klubkammerater. Eneste lille fejl, som VeteranPosten åbenbart stadig ikke tænker over, er at det ville være smart at varsko motorvejsrestauranten om at ca. kl. 19:00 ankommer der 3 fyldte busser, der skal bespises. Det var lige som sidste gang ingen succes, når der kun er en enkelt person på arbejde, og de kun har 5 varme pølser.

Henrik Bygholm