2014-10-08 - Stegt Flæsk

2014-10-08 – Stegt Flæsk

Traditionen tro blev vintersæsonen skudt i gang med stegt flæsk. Der var som sædvanligt fuldt hus, idet 70 personer var mødt op til denne aften. Maden blev leveret af “Den rullende kok”, som på trods af sidste års mangel på kartofler, havde fået en chance til. Og det var godt, for i år var der ingen mangel og maden var helt i top. Også i år havde vi fået hjælp i køkkenet af formandens døtre samt en af næstformandens veninder, så vi andre ikke behøvede at skulle i køkkenet. Det var en dejlig aften med mildt vejr, så efter spisningen var der flere, der sad ude på tagterassen og nød aftenen. Aftenen sluttede med at Else overrakte en glasskulptur af Alvisen til Arne. En rigtig fin skulptur, som Else selv har lavet af gammelt glas. Arne blev meget glad for skulpturen.

Redaktøren