2014-10-05 - Løvfaldstur

2014-10-05 – Løvfaldstur

Vi mødtes kl. 9.30 i klubhuset, hvor vi spiste vores medbragte rundstykker. Kaffen gav klubben. Kl. 10.00 startede vi 22 biler op med retning mod Aars ud over Gislum, Nyrup, Sjøstrup, mod Skivum, og så i retning mod Øster Hornum. Videre ud over Hæsum og Guldbæk, hvorefter vi snittede et lige hjørne af Støvring. Derfra over Ellidshøj og Mjels. Så var der ”tissetid”. Dog kunne Bjarne ikke vente så længe, så han gjorde holdt i skovbrynet, alt mens han talte biler, for ikke at komme helt bagefter. Kort efter gjorde vi holdt i svinget ved Volsted kirke. Kirker har altid et gæstetoilet, så det blev besat af veteraner. Videre mod Støvring og ind mod Gl. Skørping, lidt ind i Skørping og så mod Rebild ad den smukke vej mod hovedvejen. Så gik turen mod Aarestrup og Torstedlund. Vi nåede også at besøge Fyrkilde, dog havde vi stadig retning mod Haverslev, og kort tid efter var vi ved Rasmus og familie på deres ejendom. De havde dækket op i stuen, men da vejret artede sig fra den bedste side, blev gårdspladsen indtaget. Grillen blev tændt op og ikke lang tid efter, var den klar og vi spiste vores medbragte mad. Det gik som sædvanlig godt med snak og hygge. Senere blev der serveret kaffe og hjemmebag. Så blev der tid til opbrud efter, at der var blevet kigget grundigt på Rasmus’ værksted og gamle knallerter.
Tak for en dejlig tur ad Himmerlands små veje. Mange veje hvor vi aldrig havde været før, dog manglede vi, at der havde været nogle få frostgrader, for skoven var ikke rigtig trådt i løvfaldsfarve. Men hold op, hvor var det en smuk tur. Rasmus lovede os, at vi nåede fire kommuner, men det blev kun tre. Nemlig: Vesthimmerland, Aalborg og Rebild. Mariagerfjord nåede vi ikke ind i.

Dorthe Sørensen