2014-09-11 - Classic torsdag på havnen i Hobro

2014-09-11 – Classic torsdag på havnen i Hobro

Vejrguderne tilsmilede veteranerne denne sidste aften på Hobro havn, og det var der rigtig mange, der benyttede sig af. Alle pladser var optaget, ja flere steder blev der parkeret i flere rækker. Traditionen tro, var der gratis pølser til udstillere, og de fik ben at gå på. Alt imens blev der snakket, drillet, diskuteret og sparket dæk. Ove mente at Jette trængte til en is, så hun fik den største ”Den blå fisk” kunne lave. Efterhånden gik solen ned og køligheden indtraf, og der blev opbrud. Snart tømtes pladsen men der var dog nogle enkelte, der ikke kunne gøre sig færdig. Heldigvis – for da vi kom op på bakken ved lyskrydset ved Aldi, holdt Elin og Villy stille, selv om der var grønt lys. Hvad var der galt? Vi har brækket bagakslen lød svaret. Kort efter kom Ib og Kærsgård, Ina og Kaj vendte Saaben og kom også til hjælp. Den ”Gamle Grønne” blev spændt foran Chevroletten, og så gik det meget stille og roligt op til Shell. Men ak og ve vejhjælpen ville kun slæbe den til nærmeste værksted, og der stod vi jo! Enden på det hele blev, at Villy kom med Ina og Kaj til Aalestrup, hvor Michael Bach holdt, og skulle have Henriks trailer, som Villy havde nøglen til. Så afsted til Hobro efter Chevroletten, og så kom den hjem til Gedsted. Imellemtiden blev Elin og jeg stablet ind i den grønne på forsædet, da Zita jo optager hele bagsædet, og så afsted mod Gedsted. Men lidt uden for Gedsted fik den grønne åndenød – den ville have benzin – hip hurra for reservedunken. Så endelig lykkedes det at få Elin til Gedsted, og os videre til Hvalpsund. Kom ikke og sig vi ikke oplever noget på vores ture!

Dorthe Sørensen