2014-09-10 - Køretur fra Aage og Eva i Fjelsø

2014-09-10 – Køretur fra Aage og Eva i Fjelsø

Turen gik over Fjelsø og Ulbjerg ud til Skivevejen over Sundstrup og Virksund ind over Hald, og så videre Hjarbæk fjord rundt. Ved havnen i Hjarbæk gjorde vi holdt, og blev beværtet med en øl eller vand. Men da efteråret havde meldt sin ankomst, blev stoppet ikke så langt, dog fik vi set en af de smukkeste solnedgange i lang tid. Så gik det videre mod Aalestrup, hvor vi skulle drikke kaffe. Vi havde da også nået gennem 3 kommuner på turen, nemlig Vesthimmerland, Skive og Viborg kommuner, for så at ende i Vesthimmerlands kommune igen. Efter køreturen udbrød Kjeld: Jeg holder mig da i det mindste til Vesthimmerlands kommune, med henvisning til tildelingen af Fiduspokalen 2013. I klubhuset havde Eva disket op med dejlig hjemmebag og lagkage.
En dejlig aften hvor vi kørte på veje, hvor mange af os aldrig havde været før.

Dorthe Sørensen