2014-08-31 - Besøg hos Verdenskortet i Klejtrup

2014-08-31 – Besøg hos Verdenskortet i Klejtrup

Den 31. august kl. 9:00 startede vi 5 køretøjer fra Farsø, mod klubhuset i Aalestrup, hvor der ventede yderligere 8 biler på os. ”Volvo Knud” førte os derfra og til Møldrup, hvor Pia og Henrik ventede på os, og skulle føre os videre til ”Verdenskortet”. Ved ”Verdenskortet” ventede de resterende på os, så var vi 16 biler og 1 Nimbus. Kl. ca. 9:45 blev vi lukket ind, og fik parkeret. Kort efter blev vi budt indenfor i cafeteriet til boller – ost og kaffe, og det nød vi. Vejret tegnede ikke for godt, men efter vi havde nydt morgenbordet, listede vi udenfor. Solen skinnede trods alt ind i mellem regnbygerne, men hvad lidt regn kan da ikke ødelægge humøret, på med regnjakkerne og frem med paraplyerne. Nogle var på ”Verdenskortet”, andre ”sparkede dæk”, andre fandt teltet og hyggen gik. Det var efterhånden blevet godt frokosttid, madkurvene blev fundet frem – nogle købte mad i cafeteriet, men maden blev dog nydt sammen med de andre i teltet. Vi fik nogle gevaldige regnbyger indimellem, men så snart solen skinnede, blev den nydt. Så blev kaffekanderne og hjemmebaget fundet frem, og så var der atter hygge. Kl. ca. 15.00 blev vi enige med Lisbeth og Flemming fra Verdenskortet om, at der skete ikke mere i dag, så vi begyndte hjemkørslen. Dagen indebar regn – solskin – og rigtig god modtagelse.

Dorthe Sørensen