2014-08-08 - Tvillum Rally i Fårvang

2014-08-08 – Tvillum Rally i Fårvang

Fredag den 8. august var der for 36. gang Tvillum Rallyshow i Industrikvarteret i Fårvang. Vi havde Pia og Bruno med, men fordi vi først skulle hjem fra arbejde, og fordi der jo er et stykke at køre, så blev besøget desværre ikke foretaget i veteranbil. I forbindelse med Rallyet var der også Classic Træf, og i år var der omkring 300 veteranbiler udstillet, så der var nok at se på. Efter de to indledende heats var der for 11. gang Tvillum Classic Show, hvor veteranbilerne havde mulighed for at køre en omgang på banen, så publikum rigtig kunne nyde de smukke køretøjer. Rallyet blev stoppet et par gange undervejs, da nogle af deltagerne kom for tæt på betonklodserne i deres bestræbelse på at vinde tiendedele af sekunder. Heldigvis var der kun tale om materiel skade, men oprydningen gjorde, at der opstod nogle forsinkelser i afviklingen af løbet. Løbet blev i øvrigt, for 4. år i træk, vundet af Christian Jensen i Peugeot 208 T16.

Redaktøren