2014-08-08 - Made in Great Britain i Virksund

2014-08-08 – Made in Great Britain i Virksund

Fredag eftermiddag blev jeg sendt afsted i den ”Gamle Grønne” med Vytatraileren og knallert. Kjeld skulle så komme i Audien med Campingvognen. Han skulle sørge for, at læsse forteltet, sådan at det hele var med! Jeg havde lovet mig selv, at jeg kun ville køre 60 km/t, næsten fremme fandt jeg ud af, at der hvor jeg troede der stod 60, stod der 70, men hvad det gik jo godt nok. Godt fremme blev jeg guidet op til Vauxhall – Bedfordklubbens plads, der i anledning af klubbens 20 års jubilæum havde fået tildelt en plads for os selv, og der var allerede godt fremmøde. Kjeld kom med campingvognen, og vi fik stilet den ind på plads, snakket lidt til højre og venstre, og så var det spisetid, vi samledes i spisesalen på kursusstedet og fik dejlig mad. Der mødte vi Jytte og Hans Ole, Ruth og Jens (Jytte var kørende dertil og Hans Ole var sejlende for det var deres overnatning) derudover var Lars Sand. Tiden var nu inde til, at forteltet skulle stilles op; men Kjeld havde glemt taget hjemme, og så kunne det ikke lade sig gøre. Vi manglede stadig Villy fra Ådum ved Tarm, endelig kom han, på en autotrailer. Villy og kammeraten gik straks i gang med at makke. Sent på aftenen fodrede jeg dem med nogle sandwicher, det faldt i god jord. Lørdag blev alle bilerne udstillet på pladsen ved kursuscenteret, hvor der også var telte, hvor vi kunne mødes til en kold øl. Kl. 18.00 var der igen fællesspisning i salen, derefter gik vi i teltet og traf sammen med Jytte og Hans Ole og nogle andre MG folk, et godt og hyggeligt selskab. Ved 23 tiden gik vi hjem, der var meget stille på pladsen, men Vauxhall – Bedfordklubben havde indtaget teltet på vores plads, så det gik vi glip af. Det skal bemærkes, at træffet var lidt ramt af rusk og regn, så publikum svigtede næsten totalt til udstillingen af vore biler. Søndag var opbruddets dag, så over middag var pladsen faktisk tom, men den skulle efterlades totalt rengjort, så Nellie og Gert fra Holland, Lone og Lasse og Kjeld og jeg gik i gang med, at rense pladsen for al affald, og vi tog derfra med god samvittighed.

Dorthe Sørensen