2014-06-28 - Dæk og Vinger i Skive lufthavn

2014-06-28 – Dæk og Vinger i Skive lufthavn

Lørdag den 28. juni var der “Dæk og vinger” i Skive lufthavn. Vi mødtes ved tanken i Sundstrup kl. 8:30 og kørte ad de små veje bag omkring, så vi ankom til lufthavnen præcis kl. 9:00. Forinden hvade vi provianteret på tanken, så da vi ankom, fik vi vores borde og stole sat op, og gjort klar til morgenkaffen.
Vi var desværre kun 6 biler, men fik heldigvis lov til at holde samlet, så vi kunne nyde vores morgenkaffe sammen. Herefter var vi rundt på pladsen og se de mange forskellige biler, lastbiler, motorcykler, knallerter og fly. I løbet af dagen var der opvisning med faldskærmsudspring og modelflyveklubben var også ude og flyve med deres fly flere gange. Der kom også forskellige fly forbi, men desværre blev DC3eren aflyst, da de havde fået motorproblemer lige inden de skulle flyve fra Roskilde. Lægehelikopteren kiggede også forbi ligesom et par jetjagere fløj lavt hen over lufthavnen. Da det blev tid til middagsmad, hentede Stück, Pigalop og jeg mad og bragte den ned til vores bord, og lige som vi var klar til at spise, så gav det sig til at regne. Det betød at maden blev indtaget under paraplyer. Heldigvis holdt det hurtigt op med at regne igen, så vi kunne komme rundt på pladsen igen.
Om eftermiddagen var der igen opvisning med faldskærmsudspring, og det var muligt at købe sig et tandemspring, hvis man var modig nok til det.
Modelflyveklubben gav også opvisning med deres fly. Alt i alt et fint træf, som desværre havde vejret i mod sig, men på trods af det, var der mange biler og også mange besøgende. Næste år vil vi forsøge at lave lidt mere reklame for dette træf, så vi kan få nogle flere med, og også lave en klubstand, så vi kan gøre lidt reklame for klubben.

Redaktøren