2014-05-16 - Åbning af Jesperhus

2014-05-16 – Åbning af Jesperhus

Store bededag den 16. maj var der stort veteranbil træf i forbindelse med åbningen af Jesperhus blomsterpark. Vi startede 3 biler fra klubhuset, en enkelt stødte til i Fjelsø, hvorefter vi samlede 6 mere op ved tanken i Sundstrup. På en rasteplads lige før Skive samlede vi den sidste op, så vi blev 11 biler i alt. Vi ankom til parken i samlet flok, og spurgte om det var muligt at parkere samlet. Vi fik at vide, at de ville gøre hvad de kunne, men allerede ved den tredje bil gik det galt, da denne bil (en Opel GT) absolut skulle parkere sammen med de andre Opel GT’er. Det betød at kun de tre første biler, kom til at holde samlet, mens resten blev spredt ud over hele parken. Der var også nogle, som var kørt selv, så alt i alt har vi været en 14 – 15 stykker fra klubben. Vejret var rimeligt. Det holdt tørt, men det blæste lidt, og da vi have fået en plads oppe på bakken, var det lidt koldt, men så måtte vi jo gå ud og se på alle da andre biler. Og der var nok at se på. I følge avisen havde der været 611 veteranbiler, samt 7675 gæster, hvoraf de 1800 var veteranbil folk, som i dagens anledning kom gratis ind. Det er ny rekord – aldrig i hele blomsterparkens historie, har der været så mange besøgende på en gang. Jeg havde mine forældre med, og vi mødtes med min søster, som lå på camping på Jesperhus Camping. Da dagen var omme kørte vi over på campingpladsen og grillede med resten af familien inden vi kørte hjem. Alt i alt en god dag, som jeg er sikker på vi gentager næste år.

Redaktøren