2014-05-15 - Classic torsdag på havnen i Hobro

2014-05-15 – Classic torsdag på havnen i Hobro

Torsdag den 15. maj var der start på 6. sæson på Hobro havn.
Vejret var rigtigt fint, så der var mange biler på havnen, og ekspedienterne i “Den Blå Fisk” havde meget travlt med at lange is over disken. Hen på aftenen begyndte det dog at blæse lidt, og dermed blev det også noget koldere. Det var dog lidt af en udfordring at finde ned på havnen, da den sædvanlige indkørsel var spærret. Mange tog derfor rundkørslen ved tømmerhandlen og endte derfor på den forkerte side af havnen. Jeg selv fulgtes med Per og Bente Steg, og vi var en tur ude ved lystbådehavnen og vende, inden vi fandt den rigtige indkørsel. Kommer man fra Aalborg siden, så skal man fortsætte til den næste rundkørsel, hvor der er lavet en vej over til havnen. Men på trods af det, var det en dejlig aften med masser af mennesker og biler på havnen.

Redaktøren