2014-04-09 - Klubaften

2014-04-09 – Klubaften

Per Mogensen fra Åbybro havde tilbudt at han gerne ville komme til Aalestrup for at fortælle om han Rolls Royce projekt og om RR historie. Per lagde ud med at fortælle at han til dagligt er Advokat og ikke noget mekanisk geni, men det var tydeligt at han vidste, hvad han talte om. Per var meget detaljeret i hans beskrivelser og han kunne RR´s historie til fingerspidserne. Alle var vist imponeret over, hvor krævende det store renoveringsprojekt havde været. Sådan en RR er noget mere kompliceret end en Fiat Multipla, kan jeg forsikre jer om. De har virkelig gjort sig umage for at gøre det hele så besværligt som muligt. I pausen havde Per og Bente Steg, nok mest Bente, lagkage med til os. Per og Bente har hele denne vintersæson kommet i forvejen, og lavet kaffe og gjort klar til klubaftenen, og det var deres sidste aften, så derfor kagen. Tak til Per og Bente for både indsatsen gennem vinteren og kagen. Skulle et nyt par være interesseret til næste sæson, så kontakt formanden!
Efter vi havde indtaget den gode lagkage, fortsatte Per Mogensen hans spændende beretning om “de fire lange år” med Rolls Royce projektet. Resultatet taler for sig selv, Per og han team har gjort et rigtig flot stykke arbejde.