2014-01-15 - Informationsaften

2014-01-15 – Informationsaften

Vi har jo hele tiden vidst, at vi havde en del medlemmer, der endnu ikke havde været til et klubarrangement. Det kan også være svært at komme af sted, for man kender jo ingen, og alle de andre kender jo hinanden… sådan tror jeg, at der er mange der tænker. Derfor lavede vi en informationsaften for dem, som ikke havde været afsted før og selvfølgelig også for måske kommende medlemmer. Jeg havde lavet et lille foredrag, der viste lidt af, hvad vi har fået tiden til at gå med, siden vi startede klubben. Det var en blanding af billeder, videoer og lidt historier fra vores oplevelser. Jeg havde forventet 10-15 personer, så jeg havde hverken tjekket, hvor meget kaffe og kage vi havde, men da klokken nærmede sig 19, var salen næsten fyldt til randen. Der var mødt 50 personer op og ca. de 40, var helt nye ansigter, så det var rigtig dejligt at se. Det gjorde dog lige, at der blev lidt panik i køkkenet og min datter Emilie måtte i Brugsen efter forsyninger til de mange gæster. Efter den generelle information, tog Jan Mathiasen over og fortalte om vores knallertafdeling – Aalestrup Classic 50cc. Vi håber at det blev en god aften for de fremmødte. Vi var meget tilfreds med det flotte fremmøde, og det er noget vi fremover vil gentage midt i januar.

Henrik